Infolinka: 541 242 643, 603 989 478

OD 1.7.2018 ZMĚNA OTEVÍRACÍ DOBY : KAŽDÝ PÁTEK ZAVŘENO

REPASE BATERIÍ - VÍCE INFO ZDE

Ochrana osobních údajů


Podmínky ochrany osobních údajů


1. Základní ustanovení

1.1      Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v           souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je AEB spol. s r.o. IČ26231751 se           sídlem Závist 415/12 (dále jen: „správce“).

1.2     Kontaktní údaje správce jsou
adresa: Závist 415/12
e-mail: aeb@aeb.cz
telefon: +420 541 242 643

1.3     Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.

1.4     Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.


2. Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

2.1     Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
2.2     Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.


3. Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

3.1     Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR, oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR, Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.
3.2     Účelem zpracování osobních údajů je vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit, zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.
3.3     Ze strany správce dochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR. S takovým zpracováním jste poskytl/a svůj výslovný souhlas.

4. Doba uchovávání údajů

4.1     Správce uchovává osobní údaje po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu). po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 5 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.
4.2     Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.


5. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

5.1     Příjemci osobních údajů jsou osoby podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy, zajišťující služby účetnictví zajišťující marketingové služby.
5.2     Správce má v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci. Příjemci osobních údajů ve třetích zemích jsou poskytovatelé mailingových služeb / cloudových služeb.


6. Vaše práva

6.1     Za podmínek stanovených v GDPR máte
          -právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
          -právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
          -právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
          -právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
          -právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
          -právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.
6.1     Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

7.1 Podmínky zabezpečení osobních údajů

7.2     Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
7.3     Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, zejména šifrování uložených dat na serveru a firewall.
7.4     Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.


8. Závěrečná ustanovení

8.1     Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
8.1     S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
8.1     Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25. 5. 2018.

Baterie Bosch 12V 1,7 Ah - akublok SANYO 4/5 typ: NiCd napětí: 12V kapacita: 1,7AH Výška ...
865 Kč
Baterie pro Makita 1220, 1222, 1233, 1234, 1235, 1235F - 12V - 3000mAh  typ: NiMh  napětí: 12V kapacita: ...
1 100 Kč
Cestovní nabíječka originál Nokia AC-3E pro Nokia 1200, 1202, 1203, 1208, 1209, 1616, 1650, 1661, ...
89 Kč
Baterie pro FESTOOL - BPH12T, TDD12 - Ni-Cd  typ: NiCd  napětí: 12V kapacita: 2000mAh  Produkt ...
1 349 Kč
Baterie pro Makita 1220, 1222, 1233, 1234, 1235, 1235F - 12V - 3000mAh  typ: NiMh  napětí: 12V kapacita: ...
1 100 Kč
Baterie do vysavače Electrolux ergorapido 2 in 1 12V 2000mAh NiMH Sestava baterií pro repasi vysavače ...
799 Kč
Baterie CR2032 GP 3 V/210 mAh průměr 20 x 3,2 mm cena za 1 kus
14 Kč
Baterie pro vysavač Electrolux Ergorapido - 18V Li-Ion 2050mAh - sestava 5 ks Typ baterie: Li-Ion Napětí: ...
1 149 Kč
Baterie Makita PA12 12V - 3000 mAh Ni-MH  typ: NiMh napětí: 12V kapacita: 3000 mAh VYROBENO ...
1 099 Kč
Baterie pro vysavač Electrolux Ergorapido - 18V Li-Ion 2050mAh - sestava 5 ks Typ baterie: Li-Ion Napětí: ...
1 149 Kč
Baterie do vysavače Electrolux ergorapido 2 in 1 14,4V 2000mAh NiMH Sestava baterií pro repasi vysavače ...
899 Kč
Baterie pro vysavač Bosch BBHMOVE2 - 2000 mAh Ni-MH Napětí: 14.4V Kapacita: 2000 mAh Typ baterie: ...
999 Kč
Baterie pro vysavače Sencor SVC-220, SVC-220SL, SVC-200BL - Ni-Cd, 2000mAh Náhrady a další značení: ...
299 Kč
Baterie pro vysavač ZEPTER LMG-310, 9P-1300SCS, 10,8V - 2000 mAh Ni-Cd Napětí: 10,8V Kapacita: ...
599 Kč
Bosch BBHMOVE5 Baterie pro vysavač Bosch BBHMOVE5 - 3000 mAh Ni-MH Napětí: 18V Kapacita: ...
1 299 Kč
Naši partneři:

Repase baterií

Jedná se o repasování Vaší původní baterie. V praxi to znamená že dochází ke kompletní výměně starých článků uvnitř baterie za nové a tudíž se z Vaší staré baterie stává baterie nová avšak v původním obalu. Repasujeme jak baterie do PROFI tak také do HOBBY nářadí, zdrav. techniky, měřící techniky, radiostanic, dálkových ovládání jeřábů a plošin, navigací, RC modelů atd.

Pro tuto činnost používáme výhradně značkové akumulátory SANYO / PANASONIC / SONY, které jsou obsaženy také v originálních bateriích výrobců profesionálního nářadí jako jsou DEWALT, FESTO, PROTOOL, MAKITA, METABO, HILTI, PASLODE, WURTH, AEG, ATLAS COPCO a další.

Dále provádíme výrobu aku-bloků dle požadavku zákazníka V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat, rádi Vám poradíme a pomůžeme s tím správným výběrem článků

Objednávka přepravy ZDE

Záložní (Staniční) baterie - CTM, Fiamm, FAAM atd. - nejširší sortiment záložních (staničních) baterií - UPS (záložní zdroje), Alarmy (EZS), EPS (protupožární sytémy), solární panely a elektrárny, záložní zdroj energie . . . více informací Vám rádi poskytneme.

Baterie do mobilních telefonů (do mobilů) - Nokia, SonyEricsson, HTC, Samsung, Motorola, Siemens, Benq Siemens, Apple - jsme autorizovaný distributor baterií do mobilů značky ACCU, dálé nabízíme kompletní sortiment originálních baterií do mobilů všech značek na českém trhu.

Baterie do notebooků - Acer, Asus, Lenovo, IBM, HP, Sony Vaio, Apple, Toshiba, a další značky - široký sortiment kvalitních notebookových baterií, skutečné kapacity, při výrobě použity značkové články - akumulátory (Sony, Samsung, LG, Sanyo)

Baterie do fotoaparátů

Baterie do videokamer

Baterie do aku nářadí - Vyrabíme a prodáváme baterie do aku nářadí značek Bosch, Makita, Dewalt, Festool, Festo, AEG, Milwaukee, AtlasCopco a další. Při výrobě baterií do aku nářadí jsou vhrradně použity články (akumulátory) Sanyo / Panasonic.

Spotřební baterie pro vaši domácnost a kancelář - kompletní sortiment baterií a nabíječek Sanyo, Eneloop, Panasonic, Varta, GP, Maxell AGFA a další. (tužkové baterie, mikrotužkové, hodinkové, lithiové, alkalické, knoflíkové speciální vícevoltové).